Overnatning Thyborøn? Hyggelig Campingplads Ved Vesterhavet

Overnatning Thyborøn? Hyggelig Campingplads Ved Vesterhavet

Er du medlem af Ældre Sagen, så kunne dette tilbud være aktuelt for dig. 4 valgfrie dage i egen vogn/telt/autocamper i LAVSÆSON, betal kun for 3 . Når du booker skriver du EFTERÅRS FERIE TILBUD ØNSKES i bemærkningsfeltet, du vil herefter modtage rabatten retur inden for maks. Vores 10 standardhytter er det perfekte valg, hvis I ønsker overnatning i Silkeborg med en god balance imellem pris og komfort.

  • Alle hytter har dyner og puder, men du skal selv medbringe sengelinned og lagner.
  • Stemning på Køge & Vallø Camping er afslappet og hyggelig.
  • Sov på en af Nyords hyggelige historiske gårde Strågården.
  • Derudover tilbyder vi overnatning på 1-6 mands værelser på Vandrerhjemmet.

Upcyclinghytte Hvis ferien skal være ekstra grøn! Det lille hus Bo i en smuk oase af vidunderlig natur helt ned til Hjarbæk Fjord. “Det Lille Hus ved Hjarbæk Fjord” er et smukt træhus, som ligger omringet af skov, vand, fred og ro ved Hjarbæk Fjord Camping. Her er så fredeligt, at ethvert spor af stress og jag forsvinder med det samme. Glashytten Bo i det tidligere glaspusteri fra Sortekilde og nyd den skønne beliggenhed fra de mange store vinduer. Det gamle glaspusteri er blevet shinet op og har fået en skøn placering ved siden af skoven på Kerteminde Camping og med dejlig skygge og hyggelig terrasse.

Gratis Wifi På Hele Pladsen

Herfra er der ikke langt til Rødbyhavn, hvor arbejdet med Femernforbindelsen foregår. Vi har gode parkeringsforhold, så du både selv kan tage bilen til og fra arbejde, eller du kan benytte dig af bustransport. Ved rundkørslen tager du tredje frakørsel ad Rødbyvej. Efter 1,5 km finder du Hvilested til højre.

  • Det romantiske luksustelt er udstyret med dobbeltseng, køleskab, safaristole mm.
  • Et stenkast fra festivalpladsen finder du vores nye campsite HOTEL HEARTLAND et afgrænset område væk fra campingpladsen.
  • Få en ferie lidt ud over det sædvanlige og overnat på måder, som du ellers kun kan drømme om.
  • Er du medlem af Ældre Sagen, så kunne dette tilbud være aktuelt for dig.
  • Foran er der en lille simpel veranda med et par havestole.
  • En tur med Amerika Expressen kan med fordel kombineres med en overnatning i Shelter Deluxe.

Ikoma Wild Camp ligger ikke inde i selve nationalparken men i Grumeti Game Reserve area, og er er specielt anbefalelsesværdig i sommermånederne. Forlæng din Bakken-tur med en rolig overnatning på et af de mange overnatningssteder i Lyngby og omegn. Hvad end i skal holde familie-træf, lejrskole, fødselsdage, kurser konferencer kan vi tilbyde de helt rigtige faciliteter. Mange af vores gæster er ivrige lystfiskere, hvorfor vi har renseplads, røgeovn og frysefaciliteter. Det er oplagt at tage fiskegrejet med til Withens Camp. Uanset hvilken årsag du besøger Withens Camp, så er døren altid åben, og vi glæder os til at byde dig velkommen.

I tilmeldingen er det muligt at afkrydse, om I ønsker jeres oplysninger delt på en deltagerliste, så I har mulighed for at arrangere samkørsel. Overnatningen foregår i Universes camp-telte. Du må gerne tage din hund eller husdyr med i hytterne. Vi gør dog opmærksom på at slutrengøring er obligatorisk når man medbringer kæledyr. Hvis eftersøgningen lyder på traditionelle feriehytter, så har vi her 4 gode bud.

Her finder I alle de praktiske informationer om jeres ophold i Hvidbjerg Strand Feriepark. Det er ikke tilladt at booke plads til et telt på udsigstpladserne. Camp 1 er lavet til jer, der vil booke en enkelt dag eller vil have ekstra dag til en eksisterende camp. Der kan også bookes flere sammenhængende dage, f.eks.

Hotel Og Restaurant Fortunen

I Camp Palm Beach tilbyder vi to forskellige overnatningsmuligheder, hvor der er plads til op til 4 personer! Vælg selv mellem vores fede nye Festihuts-træhuse eller bo i de flotte Wig-Wams! Og selvom Folkemødet foregår i Allinge, kan du sagtens overnatte på resten af øen. Der er nemlig ikke langt fra den ene ende til den anden. Med gode busforbindelser fra hele øen til og fra Allinge og særlige p-pladser lige udenfor festivalpladsen i Allinge, er det nemt at komme til og fra Folkemødet.

Overnatning På Sandager Næs Camping

I alt en perle i det meget lidt besøgte Tanzania. På Bornholm findes der overnatningsmuligheder på hele øen. Der er en masse hoteller, pensionater, vandrehjem, ferielejligheder, sommerhuse, campingpladser og meget mere. Rødgaard Camping er en gammel familie drevet campingplads, der ligger 900m fra Vesterhavets bølger og hvide sandstrand. Vi tilbyder optimale forhold til en rigtig god ferie for hele familien.

Egen campingvogn Ferie med egen campingvogn er ikke bare en ferieform. En drøm og indbegrebet af frihed, ferie og tid til at nyde livet. Du får VIP-parkering tæt på campen, VIP-bar samt flotte bade- og toiletfaciliteter. Tre gange om dagen kan du nyde vores lækre buffet – og så har du naturligvis også adgang til festivalpladsens mange musikalske og gastronomiske oplevelser. VIP Camp er et aflukket område, kun for VIP-gæster.

Der er mulighed for en masse hygge, herunder forskellige topersoners spil, terrasse med god plads og en pladespiller med forskellige LP’er til. Der er et lille køleskab og mulighed for at koge vand, men ikke et decideret køkken. Camp Blixen er et romantisk safaritelt udstyret med dobbeltseng, køleskab, safaristole mm.

Lige her har vi sammensat en lille rutevejledning, så du kommer godt frem til stedet. Tjek de forskellige faner ud og få et overblik over de typer af overnatning vi tilbyder. Hvis du gerne vil bo lidt mere behageligt, så har vi, i samarbejde med udvalgte hoteller på Fyn, lavet særlige hotelpakker med partoutbillet og overnatning. Herunder kan du se hvad vi tilbyder på årets Heartland.

Husk derfor ikke at købe dit campingpas seperat, men sammen med din overnatningsmulighed. Kommer du med eget telt, kan du nøjes med at købe campingpas seperat. Feldberg Familie Camping er en moderne og velfungerende campingplads centralt beliggende på Fanø tæt på stranden og Vesterhavet. Campingpladsen, som er godkendt til 350 enheder og på 7 ha, er Fanøs største. Campingpladsen er ideel for familie med børn og for gæster, som bare ønsker fred, ro og ingen stress.

Her finder du priserne for at overnatte hos Hvidbjerg Strand. Bemærk, at alle overnattende gæster får adgang til badeland, legeland og trampolinland med i prisen. Ballum Camping er en stille og vindbeskyttet naturcampingplads ved Nationalpark Vadehavet. Campingpladsen ligger kun 20 minutter fra Rømø med Nordeuropas bredeste sandstrand. Hvad siger du til at flytte comforten fra et hotelværelse ud midt i den smukkeste natur? Det har du mulighed for i glampingteltene på Marsk Camp.

Der er en hyggelig overdækket Open Air restaurant og god swimmingpool i haven samt bar/internet osv. Highview Hotel er en herlig blanding af en safarilodge og et landhotel, hvor man både får dyrelivet, men også landsby og kaffeplantager. Highview Hotel ligger nær landsbyen Karatu i skovene ved Ngorongoro Conservation Area og har utrolig smukke omgivelser. 40 min. til Ngorongoro krateret og Lake Manyara og 1½ time til Tarangire. Se vores video af de fantastiskeTanzania safari Camps. Vores campingplads er udgjort af 158 vogn- og teltpladser i forskellige størrelser og beliggenhed, så vi har helt sikkert en dejlig plads der passer til jeres ønsker.