Ik ben nu zo vaak geblokkeerd dentro de zeer

Ik ben nu zo vaak geblokkeerd dentro de zeer

Product reviews nine.948

Ik ben nu zo vaak geblokkeerd durante zeer onterecht zo wel op myself send zo wel op me personally telefoon nummer . Ik begrijp niet waarom ik steeds geblokkeerd word durante me personally geen uit foot word gegeven ik vind dat ik er gewoon op mag hoop op reactie hen better boos er op

We verwachten van al onze leden dat ze zich aan de regels houden zodat Badoo voor iedereen een leuke, veilige en gezellige plek blijft.

Als uw profiel are geblokkeerd, dan try dit omdat u onze communityrichtlijnen heeft geschonden. Als you van mening curved dat u onterecht curved geblokkeerd, dan kunt you get in touch with opnemen satisfied ons supportteam via: badoo/viewpoints. Weet alstublieft wel, dat wanneer de- blokkade correct try geplaatst, onze beslissing definitief try durante er geen uitzonderingen worden gemaakt.

Waardeloos software meest is nep durante heb myself…

Waardeloos application meest was nep durante heb myself abonnement opgezegd en ze hebben dagen daarna nog steeds geld van myself rekening afgeschreven slechte zaak dit neem hier geen abonnement ik heb een een terug boeking gedaan hopen dat ik me geld terug krijgt

Het spijt ons te horen dat you een probleem ervaart found de- annulering van uw abonnement. Laat alstublieft een bericht achter voor ons supportteam thru: badoo/viewpoints. Ons team zal uw gegevens emergency room dan bij kunnen hallen durante kunnen u hier het beste mee helpen!

Vergeet alstublieft niet om get in touch with op te nemen vanaf het emailadres dat gekoppeld staat aan uw profiel, voor een snelle afwerking.

Is actually dit een domicilering mss?

Wat ik niet snap? Ik hoor hier mensen zeggen na 1x betaald te hebben dat emergency room geld vn hun rekening gaat,kunnen ze dan zomaar aan jullie rekeningen? Ik zelf heb al op badoo geweest maar nooit regarding nooit betaald, ik ga ervan uit om iemand leuk te leren kennen betaal ik niet,grof gezegd ik betaal niet voor een guy te vinden ??

Wat fijn om te horen dat u geniet van Badoo dentro de al enige tijd onderdeel curved van onze neighborhood! Het verrast ons alleen wel dat u ons een negatieve beoordeling gaf.

Zou u willen toelichten waarom you ons een onvoldoende heeft gegeven? Wij horen uw viewpoints namelijk back graag zodat wij weten hoe wij uw ervaring kunnen verbeteren.

Leuk most useful

Bedankt dat you de tijd nam om een comment over ons te schrijven! We zijn blij te horen dat you tevreden bent came across onze services en plezier heeft op ons program. Wij hopen dat you binnenkort een bijzonder persoon ontmoet op Badoo!

Hoe kom ik connected heb al e-mails…

Hoe kom ik connected heb al e-mails gestuurt emergency room zijn fotos en een membership op mijn naam gemaakt wat ik niet heb gedaan ??????op naam manuela

Het spijt ons te horen dat iemand een profiel heeft aangemaakt satisfied uw gegevens. Deze situaties zijn zeldzaam en we nemen ze back serieus. Om dit zo snel mogelijk op te lossen, zou ik you willen vragen om get in touch with op te nemen came across ons supportteam zodat wij het profiel zo snel mogelijk kunnen vinden dentro de blokkeren. U kunt ons people bereiken via: badoo/feedback. Voor een snelle afhandeling adviseren wij u om wat screenshots mee te sturen van het profiel zodat we you sneller kunnen helpen. U kunt emergency room zeker van zijn dat we eraan werken om het profiel zo snel mogelijk te verwijderen.

smooch  visitors

Een grote neppe bende

Een grote neppe bende. Toen badoo nog gratis is actually de- ene na de andere day. Nu je moet betalen, niks, nada, noppes. Hetzelfde fulfilled Tinder. Ik zat op Tinder eigenlijk vanaf dag step one. During the one week tijd zo een paar dates kunnen krijgen, nu jaren later moet je betalen durante helemaal niks. Gewoon 1 grote oplichtersbende.


Leave a Reply

Your email address will not be published.